Volta al Parc d'Aigüestortes en BTT

Un recorregut pels Pedals de Foc

Rafael Vallbona

Volta al Parc d'Aigüestortes en BTT

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 11,30€

Col·lecció: Azimut, núm. 107

ISBN: 978-84-9791-440-6

Nombre de Pàgines: 84

Nombre d'il·lustracions: 46

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Juny del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Volta al Parc d'Aigüestortes en BTT

Un recorregut pels Pedals de Foc

Rafael Vallbona

Volta al Parc d’Aigüestortes en BTT és un llibre doble. D’una banda és una descripció literària dels llocs, les gents i els costums que es coneixen al fer recorregut perimetral pel parc en bicicleta de muntanya, i d’altra és la relació detallada de l’itinerari i les seves característiques perquè, un cop engrescats, us animeu sense cap problema a fer aquesta fantàstica aventura ciclista pels Pirineus.

Rafael Vallbona

Ha publicat novel·les per a joves i adults com Pis d’estudiants, El noi de la Vall del Dra’a, Estiu a Menorca, Plaça dels Àngels, Gràcia, Forasters o Serrallonga, assaigs, poemaris i viatges en bicicleta com De Donòstia a Portbou, de Ginebra a Niça i Volta a les Dolomites i als Alps italians (Cossetània). Manté el blog de ciclisme i cicloturisme www.eltourmalet. blogspot.com.

Recull de premsa

"Volta al Parc d'Aigüestortes en BTT" conté una descripció literària i una relació detallada de l'itinerari d'aquest Parc dels Pirineus (Sala de premsa de Cossetània)

"Volta al Parc d'Aigüestortes en BTT" i "Parcs Nacionals dels Pirineus" (butlletí del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici)