Terra fonda

Lurdes Malgrat

Terra fonda

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 10,80€

Col·lecció: La Gent del Llamp (Vària), núm. 58

ISBN: 978-84-9791-435-2

Nombre de Pàgines: 80

Mides: 15,5 x 23,3 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Desembre del 2008

Compartir aquesta pàgina a:

Terra fonda

Lurdes Malgrat

La terra és una experiència i un convit. El punt de partida i el punt de retorn. Un recorregut per la història personal i la col·lectiva on el paisatge i el jo poètic és fusionen fi ns a esdevenir indestriables. Una poesia que va més enllà del pur lirisme i se submergeix en la construcció conceptual a través de la imatge poètica.

Lurdes Malgrat

Lurdes Malgrat (Lleida, 1969). Dirigeix l’Escola de Lletres de Tarragona i col·labora esporàdicament en mitjans de comunicació. Ha publicat Amat, llibre de poesia amb fotografies d’Anton Roca, “El retorn de Neró”, una peça de microteatre al llibre col·lectiu Dramaticulària, "Recordant l’Eternitat", poemes en prosa, dins Aquell regust d’ampla llibertat, “Veus” dins El mort. 15 monòlegs i les traduccions de Cartes d’amor a Stalin, de Juan Mallorga, Si un dia m’oblidessis, de Raul Hernández, La negra, de Luis Miguel González, Patera, de Juan Pablo Vallejo, El somni de Déu, de José Luis Arce (amb Jesús Figueras) i Vint-i-cinc anys menys un dia, d’Antonio Álamo.

Recull de premsa

Terra alta (Jordi Llavina / revista Presència)

Lurdes Malgrat: "Per escriure "Terra fonda" vaig anar a buscar el paisatge de la meva infantesa i adolescència" (Sala de premsa de Cossetània)