Siurana

Guia d’excursions per fer a peu

Antoni Cabré Puig

Siurana

Afegir al cistell

Preu: 11,93€

Col·lecció: Azimut, núm. 20

ISBN: 978-84-89890-67-1

Nombre de Pàgines: 192

Nombre d'il·lustracions: 54

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Abril del 2001

Compartir aquesta pàgina a:

Siurana

Guia d’excursions per fer a peu

Antoni Cabré Puig

Siurana és la joia de les Muntanyes de Prades. En aquest llibre es descriuen 19 itineraris per fer excursions per les terres que envolten l’encinglerada població de Siurana, situada a 740 metres d’altitud. Siurana es troba al damunt d’un esperó rocallós calcari, del període secundari, que és un estrep del massís de les Muntanyes de Prades. Els itineraris tenen Siurana al seu cor. Les excursions comencen o s’acaben en aquest indret.

Antoni Cabré Puig

Antoni Cabré Puig va néixer a Barcelona l'any 1951. S'inicià en el muntanyisme, molt jove, a Collserola, de la mà del seu pare. Va ser soci fundador de la desapareguda AGRUECC, entitat on es van formar prestigiosos muntanyencs. Va pujar al primer tres mil, el mont Perdut, als catorze anys. El 1970 ingressà al CEC, on va realitzar activitats com a monitor de muntanya del Consell de Jovent. Actualment és membre actiu del CEC. L'any 1976 es traslladà a viure a Tarragona. Ha seguit actiu als Pirineus, i ha ascendit al Mont Blanc, als Alps. Estima molt la muntanya tarragonina, especialment el Montsant. Col·labora en diferents revistes de muntanya, on té publicats diversos articles.

Ha publicat els llibres El Montsant, Per les serres de mestral -I: Serra de l'Argentera - Escornalbou - Mola de Colldejou i Per les serres del mestral - II: Serra de Llaberia - Dedalts de Vandellòs - Serra de Cardó - Serra del Boix - Muntanyes de Tivissa.