Serres de Cardó, del Boix i del Coll de l'Alba

26 itineraris

Joan J. Tirón

Serres de Cardó, del Boix i del Coll de l'Alba

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 13,50€

Col·lecció: Azimut, núm. 112

ISBN: 978-84-9791-590-8

Nombre de Pàgines: 168

Nombre d'il·lustracions: 108

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juny del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Serres de Cardó, del Boix i del Coll de l'Alba

26 itineraris

Joan J. Tirón

Cardó, Serra del Boix i Coll de l’Alba, són els diferents sectors de la serralada que s’estén entre Tortosa i Rasquera en una línia que sobrepassa els 30 quilòmetres de carena. És, segurament, la serralada més desconeguda de les Terres de l’Ebre i per descomptat de tot Catalunya. La present guia vol divulgar els encants d’aquest territori, les rutes més singulars i els indrets més característics, sense deixar de visitar cap dels racons més interessants d’aquesta feréstega muntanya. Juntament amb les excursions, hi trobareu un recull de vies d’escalada i diferents coves i avencs, a més inclou un afegit dels llocs més rellevants.

Joan J. Tirón

Joan J. Tirón (Camarles, 1960) ha desenvolupat una intensa activitat excursionista arreu de Catalunya i molt especialment a les muntanyes del sud del país. La principal referència han estat les serralades que envolten Tortosa, ciutat on resideix. Excursionisme, escalada, espeleologia, BTT, barranquisme, etc., són activitats que practica assíduament i li han permès gaudir d’una àmplia perspectiva de la muntanya. La seva gran passió és l’alpinisme; ha fet ascensions per tot el Pirineu, els Alps, l’Atlas, els Andes, les Rocoses i l’Himàlaia. És l’autor de la primera guia excursionista moderna del Port i va publicar la guia Grimpant pel Massís del Port guardonada amb el IV Premi Vèrtex.

Recull de premsa

"Serres de Cardó, del Boix i del Coll de l'Alba" i "L'Alt Solsonès" (Joan Escalé / revista Vèrtex)

"L'Alt Solsonès. Rases i cims" i "Serres de Cardó, del Boix i del Coll de l'Alba" (Marc Janeras / revista Excursionisme)