Plats i secrets de l’Àvia Remei

Remei Ribas Aguilera

(Novena edició)

Plats i secrets de l’Àvia Remei

Afegir al cistell

Preu: 13,50€

Col·lecció: El Cullerot, núm. 19

ISBN: 978-84-96035-27-0

Nombre de Pàgines: 232

Mides: 16,5 x 23, 5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Febrer del 2003

Compartir aquesta pàgina a:

Plats i secrets de l’Àvia Remei

Remei Ribas Aguilera

(Novena edició)

Aquest nou volum de la cuina de l’Àvia Remei és un recull de receptes senzilles de la cuina tradicional catalana i, a més a més, inclou com a novetat un apartat en cada recepta que ens descobreix els secrets culinaris que caracteritzen l’autora i que marquen la diferència a l’hora d’obtenir els millors resultats en l’elaboració dels plats. Amb La cuina de l’Àvia Remei, l’autora ja ens ha demostrat el seu esperit didàctic i popular; ara, ens presenta una selecció extensa i, sobretot, completa, d’aquesta cuina que ens és tan propera i que algú ha de recollir abans que desaparegui per sempre. Amb els secrets de l’Àvia, és cosa feta!

31.000 exemplars venuts)

Remei Ribas Aguilera

Remei Ribas Aguilera nasqué a Mataró. La seva passió per la cuina li ve de llarg. Començà a presentar-se a concursos de cuina per diversió i aconseguí diversos premis. Entre el 1990 i el 1999 intervingué en diferents programes de la televisió de Mataró; col·laborà en el programa Tocant Fusta, conduït per Espartac Peran, a Ràdio Argentona, i féu una demostració a TV3 de l’elaboració de la crema catalana. L’any 2000 participà en dos programes especials de Nadal, un a COM Ràdio i l’altre a RAC1, conduït per Ramon Pellicer. Durant el 2001 féu diverses demostracions, una de les quals fou a TV2, en què explicà com fer una gran cassola de conill amb cargols, i dues més, a TV3, sobre com fer un bon allioli i una mona de Pasqua casolana. L’any 2001 publicà La cuina de l’Àvia Remei, que ja és tot un referent entre els llibres de cuina i que ha estat traduït al castellà.

El Nadal del 2002 participà en el programa de TV3 La Columna, presentat per Júlia Otero, en què elaborà els plats típics de Nadal. El gener del 2003, fou entrevistada per Sílvia Cópulo a COM Ràdio i féu recomanacions per a la dieta de després de les dates nadalenques. D’altra banda, des del 1998 participa en diferents programes menats per Martí Gironell, a Catalunya Ràdio, com ara El Pont de les Formigues, No Es Pot Aguantar i Interès General.

Ara, amb Plats i secrets de l'Àvia Remei, vol continuar i aprofundir la seva tasca divulgadora de la cuina tradicional catalana.