Per les serres del mestral (II)

Antoni Cabré i Puig

Per les serres del mestral (II)

Afegir al cistell

Preu: 9,01€

Col·lecció: Azimut, núm. 10

ISBN: 978-84-89890-63-3

Nombre de Pàgines: 132

Nombre d'il·lustracions: 46

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Maig del 2000

Compartir aquesta pàgina a:

Per les serres del mestral (II)

Antoni Cabré i Puig

En el llibre es descriuen 16 itineraris, per fer a peu, per la serra de Llaberia, els Dedalts de Vandellòs, la serra de Cardó i del Boix i les muntanyes de Tivissa. Uns indrets poc coneguts i singulars, a cavall entre el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, que estan dins les comarques del Baix Camp, el Priorat, la Ribera d’Ebre i el Baix Ebre.

Antoni Cabré i Puig

Antoni Cabré Puig va néixer a Barcelona l'any 1951. S'inicià en el muntanyisme, molt jove, a Collserola, de la mà del seu pare. Va ser soci fundador de la desaparegudia AGRUECC, entitat on es van formar prestigiosos muntanyencs. Va pujar al primer tres mil, el mont Perdut, als catorze anys. 

El 1979 ingressà al CEC, on va realitzar activitats com a monitor de muntanya del Consell de Jovent. Actualment és membre actiu del CEC. L'any 1976 es traslladà a viure a Tarragona. Ha seguit actiu als Pirineus, i ha ascendit al Mont Blanc, als Alps. Estima molt la muntanya tarragonina, especialment el Montsant. Col·labora en diferents revistes de muntanya, on té publicats diversos articles. Ha publicat els llibres El Montsant i Per les serres del mestral -1: Serra de l'Argentera - Escornalbou - Mola de Colladejou.