Per la Franja en BTT

De la Mediterrània a l’Aneto

Josep Insa Montava

Per la Franja en BTT

Afegir al cistell

Preu: 11,50€

Col·lecció: Azimut, núm. 28

ISBN: 978-84-95684-58-5

Nombre de Pàgines: 144

Nombre d'il·lustracions: 65

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2004

Compartir aquesta pàgina a:

Per la Franja en BTT

De la Mediterrània a l’Aneto

Josep Insa Montava

Aquest llibre presenta un itinerari per fer en bicicleta de muntanya que ens portarà de la Mediterrània fins a l’Aneto. Aquest itinerari es pot realitzar en diverses etapes, que recorren les comarques del Baix Maestrat, el Matarranya, el Baix Cinca, la Llitera i la Ribagorça.

Josep Insa Montava

 

Josep Insa Montava va néixer al Poblenou, Barcelona, l'any 1938. Des dels tres anys viu a Valls, on des de ben jove s'integrà plenament, de manera especial en el món dels esports d'equip. Aviat s'entusiasmà en els esports individuals per allò de poder conèixer nous horitzons: primer ciclisme i després l'excursionisme li obriren les portes a un món nou i s'i llençà de ple als divuit anys.

Al llarg dels anys ha practicat l'escalada, l'alpinisme i l'esquí de muntanya i de fons. Això l'ha portat a conèixer i a recórrer diferents serralades en diversos continents interressant-se de mica en mica per l'estudi de cultures, de l'arqueologia i de l'etnografia.

L'atletisme de gran fons és un complement de la seva activitat esportiva. Ha participat en diverses maratons i curses de cent quilòmetres. L'any 1987, amb l'aparició de la bicicleta de muntanya, va descobrir una nova modalitat de fer excursions, tant per les nostres contrades com per altres països.

Entre els anys 1997 i 2001 publicà una triologia de rutes en BTT per les comarques tarragonines: De la muntanya al mar, amb itineraris per la Conca de Barberà, l'Alt Camp i el Tarragonès; De les Muntanyes de Prades a l'Ebre, pel Baix Camp, el Priorat, la Ribera d'Ebre i el Baix Ebre; i Per les Terres de l'Ebre. També és l'autor del llibre Rojals: un poble, un terme, una gent.