Pep Sala. L’home de Sau

40 anys de pop delicatessen

Joaquim Vilarnau

Pep Sala. L’home de Sau

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 12,00€

Col·lecció: Rockcol·lecció, núm. 3

ISBN: 978-84-9034-484-2

Nombre de Pàgines: 84

Nombre d'il·lustracions: 68

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Maig del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Pep Sala. L’home de Sau

40 anys de pop delicatessen

Joaquim Vilarnau

Pep Sala (Vic, 1960) és un dels músics indispensables per comprendre la dimensió i l’abast de l’anomenat ‘rock català’. Tot i que ja comptava amb una carrera musical anterior, el seu èxit arriba amb Sau, el grup que va fundar al costat de Carles Sabater i Joan Capdevila. Junts van protagonitzar una carrera meteòrica que va seduir milers i milers de persones. La carrera de Sau es va estroncar amb la mort de Sabater el 1999 i va deixar una desena de discos publicats i himnes transgeneracionals com “Boig per tu”.

A Pep Sala. L’home de Sau descobrim la totalitat de la carrera artística del músic de Vic, des dels grups adolescents dels setanta fins al seu pas per Escòcia amb els Midnite Hour, passant per l’èxit de Sau, el divertimento de Pep Sala & La Banda del Bar durant els anys sabàtics de Sau i la profunditat de la seva carrera en solitari, signada només amb el seu nom i cognom. A més, ens revela facetes poc conegudes de la seva personalitat, com la passió per la gastronomia i l’afició als llibres.

40 anys de música i de vida per reconèixer un dels millors músics catalans de la seva generació.

Joaquim Vilarnau

  • Joaquim Vilarnau (Manresa, 1966). Ha estudiat Periodisme a la facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat de guionista a TV3 i és col·laborador des de 1994 de la revista Enderrock, de la qual va ser director entre 1997 i 2002. També ha escrit sobre música en català a El Punt, Cavall Fort, El Temps, Rock & Clàssic, Sons, Folc i Enderrock. És autor de diversos llibres sobre música en català, com Trencant el silenci. Els recitals de la Transició (Mina, 2006) i 50 anys de Cançó. Els Setze Jutges, Raimon i els seus contemporanis (Cossetània/Enderrock, 2009). Ha estat el coordinador dels discos Si véns amb mi. Homenatge a Lluís Llach (Picap, 2006) i Història de Catalunya amb cançons 2.0 (Picap, 2009). També ha treballat en el documental La cançó censurada (2016).

Recull de premsa

La Petita Llibreria - 17/06/2016