Pels cingles de Bertí i de Gallifa

29 itineraris

Ramon Tell i Ferran Zurdo

Pels cingles de Bertí i de Gallifa

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 16,90€

Col·lecció: Azimut, núm. 147

ISBN: 978-84-9034-416-3

Nombre de Pàgines: 240

Nombre d'il·lustracions: 98

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Juny del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Pels cingles de Bertí i de Gallifa

29 itineraris

Ramon Tell i Ferran Zurdo

Els cingles de Bertí presenten unes característiques geològiques que els atorga un relleu encinglerat molt singular. Juntament amb altres muntanyes del seu entorn, encara guarden molts indrets poc trepitjats. Els seus autors ens els descobreixen a través d’aquesta guia, que aplega una trentena d’excursions pels voltants de Sant Quirze Safaja, Sant Feliu de Codines, Castellterçol, Gallifa, Castellcir…

Ramon Tell i Ferran Zurdo

Ramon Tell i Esqué. Nascut a Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell) l’any 1947. De jove es traslladà a Sabadell, on durant el dia treballava al tèxtil i de nits estudiava Magisteri. Graduat en Educació Infantil, exercí de mestre durant bona part de la seva vida professional a la ciutat vallesana. Paral·lelament, amplià la seva formació tot estudiant Filologia Catalana. Vinculat al món senderista i excursionista de la Unió Excursionista de Sabadell durant uns anys. En l’actualitat, ja jubilat, combina les sortides al món natural amb la lectura i l’escriptura. Lliurepensador i cinèfil, li agrada autodefinir-se com un humil treballador de la llum.

Ferran Zurdo (1939). Als tretze anys, els pares no el deixaven anar a la muntanya, perquè era perillós. Aleshores, tenia la motxilla a casa d’un amic, i sortia d’excursió d’amagat. Durant tota la vida, la muntanya ha estat casa seva.

Recull de premsa

Blog La Brolla d'en Toni - agost de 2016

El9Nou Vallès Oriental - 18/08/2016

Ràdio Sant Andreu - 29/07/2016

Moianès.net - 14/07/2016