Pel Lluçanès en BTT

Adrià Zamel i Parramon

Pel Lluçanès en BTT

Afegir al cistell

Preu: 11,10€

Col·lecció: Azimut, núm. 41

ISBN: 978-84-96035-11-9

Nombre de Pàgines: 132

Nombre d'il·lustracions: 43

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Desembre del 2002

Compartir aquesta pàgina a:

Pel Lluçanès en BTT

Adrià Zamel i Parramon

Aquesta guia presenta deu itineraris en BTT pel Lluçanès curosament seleccionats tant pel seu atractiu paisatgístic com per la seva qualitat tècnica. Hi ha recorreguts per a tots, tant a nivell físic com tècnic, i no han estat triats pel seu llarg quilometratge ni pel seu fort desnivell, sinó que ha prevalgut en la tria l’entorn i l’originalitat del traçat. De cada ruta apareix una breu introducció sobre el recorregut i l’indret, informació bàsica sobre l’accés al punt d’inici i adreces de restaurants, fondes i hotels, i una petita ressenya de punts clau de recorregut, com ara els punt d’aigua. També apareixen les dades tècniques de la ruta (quilometratge, desnivell acumulat de pujada, temps efectiu aproximat i una orientació sobre la dificultat i la ciclabilitat del recorregut) i un gràfic del perfil altimètric i un petit mapa de la zona amb la ruta marcada. El recorregut es descriu en format de roadbook, en què es troben totes les dades imprescindibles i altres de suport per seguir el recorregut. Cal destacar, també, el caràcter innovador d’aquesta guia, ja que incorpora coordenades GPS de cada cruïlla, una tecnologia aquesta que cada vegada s’està fent més popular.

Adrià Zamel i Parramon

Adrià Zamel i Parramon va néixer el 28 de març de 1969. És tècnic informàtic i electrònic industrial. Fill de mare muntanyenca i de pare escalador; abans de caminar ja el portaven a fer muntanya pels Pirineus.

És soci del Centre Excursionista de Catalunya (CEC) des de fa més de vint-i-cinc anys, i membre actiu del Centre Acadèmic d'Escalada (CADE) des dels 16 anys. Durant deu anys ha estat director dels cursos d'escalada del CADE, en el CEC.

Com a escalador, alpinista i esquiador de muntanya, ha dut a terme nombroses activitats als Pirineus, als Alps, als Andres i a l'Himàlaia. Així mateix, com a pilot de parapent, ha fet vols als Pirineus i als Alps.

És un gran aficionat a la bicicleta de muntanya, amb la qual ha fet grans rutes per Europa i Àfrica. Alhora és un radical defensor de la natura i, especialment, un gran amant de la fauna.