Palimpsest

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 11,80€

Col·lecció: Sinalefa, núm. 35

ISBN: 978-84-15456-01-8

Nombre de Pàgines: 72

Mides: 15 x 21 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Gener del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

El palimpsest, el còdex escrit dues vegades ens permet una lectura múltiple. A l’anvers, el text visible, la declaració d’amor, la complanta de l’amic a la terra, al paratge, a la gent que ens guarda, a les pedres quotidianes. Al revers, en el text ocult, l’assaig irresolut, el reconeixement íntim i la confessió del vençut. El Palimpsest és el subterfugi del poeta, la manera de fer per escriure. Un divertiment i, alhora, el seu jou.

Robert Benaiges Cervera

Nascut a Cambrils l’any 1958, és una mica home orquestra, biòleg, professor d’institut, exalcalde de Cambrils, poeta i cuiner per als amics. Viu a Cambrils i treballa a Reus. Ha publicat els poemaris Crònica del naufragi, El periple de l’home orquestra i El llibre de Caïm. I els dos llibres de contes Els contes mesopotàmics i altres contalles que parlen de coses diferents i Nous contes mesopotàmics. Tanmateix, ha participat en alguns llibres col·lectius com Palabras frente al mar i Cambrils, crònica amb paraules.

Recull de premsa

Adam Manyé: "La grata sorpresa de "Palimpsest" comença amb la metàfora del títol mateix, el pergamí reutilitzat" (Sala de premsa de Cossetània)

Robert Benaiges presenta el seu quart llibre de poesia "Palimpsest", on hi plasma els seus sentiments i obsessions (Berta Ruiz / Revista Cambrils)

Palimpsest, de Robert Benaiges Cervera (Jesús M. Tibau / blog Tens un racó dalt del món)