Pa amb tomàquet

Les receptes més senzilles i saboroses de la Mediterrània

Jaume Fàbrega

(Segona edició )

Pa amb tomàquet

Afegir al cistell

Preu: 13,90€

Col·lecció: El Cullerot, núm. 14

ISBN: 978-84-95684-78-3

Nombre de Pàgines: 208

Mides: 16,5 x 23, 5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Maig del 2002

Compartir aquesta pàgina a:

Pa amb tomàquet

Les receptes més senzilles i saboroses de la Mediterrània

Jaume Fàbrega

(Segona edició )

Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agrada a tothom. Però hi trobareu molt més: tota mena d’esmorzars, berenars i àpats lleugers (llesques de pa, entrepans i plats molt fàcils de fer —fins i tot per als nens, els joves i els estudiants—, que tenen com a ingredient principal el pa). Al mateix temps, fem un suggestiu viatge a través de tota la Mediterrània, terra de pa, d’oli i de vi. I de tomàquet, un ingredient que ha esdevingut potser el més característic d’aquesta cuina.

Jaume Fàbrega

Historiador, crític d'art, escriptor i assessor gastronòmic. Ha estat professor d'Història de l'Art Contemporani i Teoria i Tècniques de l'Art a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment és professor de Gastronomia a  l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB. 

Col·labora a El Temps, Serra d'Or, El Punt, Restauradores. Ha rebut diversos premis: Premi de Periodisme Robert de Nola (amb Jean-François Revel), Premi d'Honor Chaine des Rotisseurs; Premi Jaume Ciurana de Periodisme, Païm d'Argent (amb Juan Mari Arzak), Premi d'Assaig Andorra, finalista del Premi d'Assaig Josep Vallverdú, Premi d'Assaig Rovira i Virgili, premi al millor llibre del món de cuina mediterrània, premi al millor llibre de cuina mediterrània en català, premi al millor llibre de licros per El Llibre de la ratafia, d'aquesta editorial (Worl Gourmand Cookbook Awards 2000 i 2001, Perigús). 

Ha publicat més de 30 llibres, entre els quals hi ha La cuina catalana (9 vol.), La cuina mediterrània (3 vol.), La cuina de Mallorca, El llibre de la ratafia i La cultura del gust als Països Catalans

Recull de premsa

RAC1 / El Món - 02/09/2019

La cuina violeta - 07/07/2017

Pa amb tomàquet “Des de 1887 fins a Facebook” (blog Cuina Cinc)