Muntanyes de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre

20 excursions a peu

Antoni Cabré Puig

Muntanyes de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 14,80€

Col·lecció: Azimut, núm. 121

ISBN: 978-84-9791-887-9

Nombre de Pàgines: 132

Nombre d'il·lustracions: 62

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juny del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Muntanyes de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre

20 excursions a peu

Antoni Cabré Puig

El llibre que teniu a les mans us proposa un conjunt de vint itineraris per fer excursions caminant per les muntanyes que envolten la Costa Daurada. La present guia vol divulgar els encants d’aquest territori, les excursions més singulars i els indrets més característics, sense deixar de visitar cap dels racons més interessants de la zona. Les vint excursions es reparteixen geogràficament per gairebé totes les comarques que comprenen el rerepaís de la Costa Daurada: Alt Camp, Baix Camp, Baix Ebre, Baix Penedès, Conca de Barberà, Montsià, Priorat, Ribera d’Ebre, Terra Alta.

Antoni Cabré Puig

Antoni Cabré va néixer a Barcelona l’any 1951. S’inicià en el muntanyisme, molt jove, a Collserola, de la mà del seu pare. El 1970 ingressà al CEC, on va realitzar activitats com a monitor de muntanya, en el Consell de Jovent. Ha practicat muntanyisme al Pirineu, als Alps, als Picos de Europa, als Montes de Toledo, al Sistema Ibèric, a les muntanyes valencianes i al Sistema Central. Des de l’any 1976 viu a Tarragona, on hi té arrels familiars. Estima molt la muntanya tarragonina, especialment el Montsant. Col·labora en diferents revistes de muntanya, on hi té publicats diversos articles. Ha publicat amb Cossetània els llibres d’itineraris excursionistes: El Montsant (tres edicions), Per les serres del Mestral (en dos volums), Siurana: guia d’excursions, Excursions escollides des de la Costa Daurada, Excursions escollides pel Prepirineu i Camins del serè. També ha participat en el llibre col·lectiu La finestra. Ha col·laborat amb especial interès i dedicació a aconseguir que es fessin uns nous bons mapes excursionistes de les muntanyes de Tarragona, útils per a tothom. També va col·laborar amb el traspassat Juan Buyse en el seu llibre Los tresmiles del Pirineo, i amb el francès Miguel Ángel Angulo en el volum VI de la seva obra enciclopèdica Pyrénées.

Recull de premsa

Antoni Cabré: "Encara cal recuperar molts camins per poder conèixer a fons els nostres paisatges i el nostre passat." (Sala de premsa de Cossetània)

Cossètania edita una guia d’excursions per les muntanyes de la Costa Daurada (Revista l'Espígol)

Excursions per descobrir la Costa Daurada (Alba Porta / diari 'Més Tarragona')