Montsec

20 excursions des de l’alberg Montsec-Mur

Jordi Solà i Mas

Montsec

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 13,30€

Col·lecció: Azimut, núm. 119

ISBN: 978-84-9791-799-5

Nombre de Pàgines: 156

Nombre d'il·lustracions: 55

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Montsec

20 excursions des de l’alberg Montsec-Mur

Jordi Solà i Mas

El Montsec és una serralada poc coneguda i singular dels paisatges de Catalunya. Un lloc amb el regust de la humitat dels Pirineus i de la sequedat de la plana. Un lloc amb cultures mil·lenàries arrelades a la terra i cultures modernes en transformació. El Montsec és diversitat i frontera. La frontera en aquest cas no és el que separa, sinó el que defineix, dóna caràcter i posa en contacte ecosistemes i cultures. Això és la diversitat. L’alta diversitat d’excepcionals valors naturals, històrics i etnològics que acull el Montsec representen un valuós patrimoni que cal conservar.

Jordi Solà i Mas

Jordi Solà (Badalona, 1957) viu al Pallars Jussà des de l’any 1993. Llicenciat en antropologia social i cultural per la Universitat de Barcelona i màster en gestió mediambiental, ha realitzat diversos treballs de recerca etnogràfica al Montsec i treballa com a consultor en patrimoni cultural i desenvolupament rural. És autor del llibre La muntanya oblidada. Economia tradicional, desenvolupament rural i patrimoni etnològic al Montsec, publicat pel Centre de Cultura Popular i Tradicional Catalana de la Generalitat de Catalunya.

Recull de premsa

El llibre "Escalades a Montserrat, el Cairat i Sant Llorenç" apareix entre els més venuts al rànquing de la revista "Vèrtex"