La Via verda de la Val de Zafán

I 14 rutes complementàries

Carlos Gracià i Bonet

La Via verda de la Val de Zafán

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 11,30€

Col·lecció: Azimut, núm. 128

ISBN: 978-84-15456-99-5

Nombre de Pàgines: 96

Nombre d'il·lustracions: 59

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juny del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

La Via verda de la Val de Zafán

I 14 rutes complementàries

Carlos Gracià i Bonet

Amb el present llibre us proposem descobrir els pobles del Baix Ebre, la Terra Alta i el Matarranya, així com els seus paisatges, plens de matisos i contrastos. En definitiva, us convidem a conèixer i gaudir la nostra terra. I ho fem amb la descripció de la Via Verda de la Val de Zafán, un recorregut que uneix, a través de l’antiga via ferroviària, les poblacions de Roquetes i Alcanyís, amb un recorregut de 95,4 km convenientment senyalitzat i amb tota mena de serveis. A part de la Via Verda, aquesta guia inclou un recull de 14 rutes destacades per les Terres de l’Ebre que poden ser un magnífic complement a la ruta proposada. Animeu-vos a gaudir d’un dia o d’un cap de setmana en contacte amb la natura, a peu o corrent, en BTT, a cavall… i envoltats de la nostra gent, la gent de les Terres de l’Ebre.

Carlos Gracià i Bonet

Carlos Gracià i Bonet (1972) va néixer a Xerta, un petit municipi “banyat” pel riu Ebre, a la comarca del Baix Ebre, en el si d’una família humil. Persona de moltes inquietuds i iniciatives, va cursar estudis administratius i és tècnic superior en educació infantil. Es considera un gran amant de la natura i li encanta gaudir de rutes de muntanya en bicicleta. És un dels creadors del Triatló de Xerta i també forma part del Club BTT de la Moleta. Soci fundador de l’innovador Alberg Assut, l’any 2007 va ser guardonat amb el I Premi Emprenedors del Consell Comarcal del Baix Ebre pel seu compromís amb el turisme, les Terres de l’Ebre, la Via Verda i les persones amb discapacitats. És un gran coneixedor de les espècies d’ocells i de la vegetació. Una de les seves aficions és la fotografia de la natura i es passa llargues hores assegut a la vora del riu esperant el moment, l’instant, del vol d’aquell petit ocell…

Recull de premsa

Blog Tourmalet, de Rafael Vallbona - 27/05/2014

La Via Verda de la Val de Zafán i 14 rutes complementàries (revista Vèrtex)

“La Via Verda de la Val de Zafán i 14 rutes complementàries”, una nova guia de promoció turística del Baix Ebre (Riberaonline)

La Via Verda de la Val de Zafán i 14 rutes complementàries”, una nova guia de promoció turística del Baix Ebre (La Plana Ràdio)