La vall del Fluvià en BTT

Pedalant per l’antic comtat de Besalú. 18 itineraris

Joan Bosch i Font

La vall del Fluvià en BTT

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 11,50€

Col·lecció: Azimut, núm. 115

ISBN: 978-84-9791-750-6

Nombre de Pàgines: 108

Nombre d'il·lustracions: 72

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Octubre del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

La vall del Fluvià en BTT

Pedalant per l’antic comtat de Besalú. 18 itineraris

Joan Bosch i Font

La vall del Fluvià és un espai natural molt singular per a la pràctica de la BTT. En aquesta guia trobareu camins, corriols i pistes que no surten en cap mapa, però també senders i bones pistes per pedalar. Hi trobareu itineraris per a tots els gustos i dificultats, per posar-vos a prova i per anar de passeig en família. La generosa vegetació de la zona acompanya la gran riquesa d’art romànic que trobarem en ruta: ermites, esglésies i masies de gran bellesa. Tots els itineraris d’aquesta guia són circulars i tenen el seu punt de sortida i arribada a la vila comtal de Besalú. Un poble que per la seva història és fuster i matalasser del bressol de Catalunya.

Joan Bosch i Font

Joan Bosch i Font va néixer a Besalú el 1968. És escalador i promotor de l’Escola d’Escalada El Castell dels Moros de Beuda. Com a alpinista ha fet l’Himàlaia (1988) i el Karakorum (1993) i; com a ciclista de muntanya, el Petit Tibet (2009), on completa més de 1.000 km al nord de l’Índia, tot superant colls de més de 5.000 metres al Ladakh. Va ser president del Centre Excursionista Besalú des del 1994 fins al 1998, i és soci fundador del Club Btt Besalú Desfrenats. Ha publicat articles d’escalada en revistes especialitzades i la seva activitat professional està lligada al món dels esports de muntanya.

Recull de premsa

Lluís Guinó: "Besalú té un entorn espectacular que "La vall del Fluvià en BTT" dóna la possibilitat de conèixer" (Sala de premsa de Cossetània)

Editen una guia de BTT de la zona de Besalú (Ramon Estéban / diari El Punt)

La revista "Excursionisme" de gener i febrer ressenya diversos llibres de Cossetània