La Sèquia de Manresa

10 camins a l’entorn d’un canal medieval

Josep Alert i Pol Huguet

La Sèquia de Manresa

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: Azimut, núm. 139

ISBN: 978-84-9034-220-6

Nombre de Pàgines: 144

Nombre d'il·lustracions: 82

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

La Sèquia de Manresa

10 camins a l’entorn d’un canal medieval

Josep Alert i Pol Huguet

Des del segle XIV, la sèquia de Manresa pren aigua del Llobregat, a Balsareny, i després de recórrer 26 km arriba a la capital del Bages. Aquest canal fascinant continua complint la seva funció i encara conserva la fesomia medieval en bona part del traçat, amb alguns trams realment paradisíacs. La guia que teniu a les mans presenta nou rutes circulars —totes elles molt senzilles— i una de lineal que us permetran descobrir la història, el patrimoni, el paisatge i la natura que envolten la sèquia. També incorpora un carnet segellable amb el qual podreu gaudir de diferents avantatges.

Josep Alert i Pol Huguet

Pol Huguet i Estrada (Manresa, 1986)

Geògraf, excursionista i professor. Ha participat en estudis i publicacions sobre ecoturisme i imparteix classes sobre natura i excursionisme en cursos de monitors de lleure. Ha col·laborat en l’elaboració d’itineraris de l’Anella Verda de Manresa i ha portat d’excursió grups d’infants i joves d’un agrupament escolta durant 6 anys, sobretot per indrets del Bages.

Josep Alert i Puig (Igualada, 1966)

Llicenciat en història, ha estat docent i ha exercit tasques periodístiques en mitjans locals i comarcals. Ha treballat com a dinamitzador comunitari i tècnic de cultura en l’àmbit municipal. Participa en projectes de recerca i divulgació, relacionats amb el patrimoni i la memòria històrica. Actualment treballa en l’àmbit de la gestió cultural i el turisme cultural.

Recull de premsa

Regió7 - 18/12/2014

Regió7 - 07/06/2014 

Premsa

Dossier de premsa