La cuina de l’Àvia Remei

Remei Ribas Aguilera

(Dissetena edició)

La cuina de l’Àvia Remei

Afegir al cistell

Preu: 11,90€

Col·lecció: El Cullerot, núm. 10

ISBN: 978-84-95684-22-6

Nombre de Pàgines: 176

Mides: 15 x 23 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Setembre del 2001

Compartir aquesta pàgina a:

La cuina de l’Àvia Remei

Remei Ribas Aguilera

(Dissetena edició)

Carns, verdures, peixos, postres... res se li resisteix a aquesta dona. Tenim a les mans un llibre ple de la riquesa culinària pròpia de les nostres terres; tot un món de possibilitats que ens ofereix la cuina tradicional catalana i que l’Àvia Remei, coneguda sobretot per la seva participació a diferents programes de Catalunya Ràdio, ens presenta d’una manera senzilla però acurada que farà contents tant els qui tot just s’inicien en aquest art com als paladars més experimentats.

Més de 48.000 exemplars venuts.

Remei Ribas Aguilera

Va néixer a Mataró, on encara resideix. La seva passió per la cuina li ve de llarg i ja gaudia preparant infinitat de menjars per als de casa. Començà a presentar-se a diferents concursos de cuina per diversió i aconseguí diversos premis i, a poc a poc, descobrí que tenia alguna cosa a dir sobre el tema. 

Així, fa uns anys, començà a fer xerrades i a impartir cursos de cuina per a tothom: des dels més joves a persones adultes, com a l'escola La coma, o els dedicats a la gent gran del Parc, a la seva ciutat. Del 1998 al 1999 intervé en diferents programes de la televisió de Marató, col·labora telefònicament en directe en l'apartat de cuina del programa Tocant fusta, conduït per Espartac Peran, a Ràdio Argentona, i fa una demostració a TV3 de com es fa la crema catalana. 

L'any 2000 participa en dos programes especials de Nadal, un de COM Ràdio i un altre de RAC1, conduït per Ramon Pellicer. Ja el 2001, fa diverses demostracions. Una d'elles a TV2, on explica com fer una gran cassola de conilll amb cargols. I dues més a TV3, sobr com fer un bon allioli i com una mona de pasqua casolana. Per una altra banda, des del 1998 participa en diferents programes conduiïts per Martí Gironell, com ara El pont de les formigues, No es pot aguantar i Interès general; tots ells a Catalunya Ràdio. ,

Recull de premsa

El blog de Jordi Cervera - 26/04/2015

Àvia Remei: 'Si valorem més els aliments de fora que els nostres de temporada, anem malament' (Eloy Aymerich / Eix diari)