Guia d’ocells per a nois i noies

Màrius Domingo i Coia Dols

Guia d’ocells per a nois i noies

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 18,80€

Col·lecció: Guies de camp per a nois i noies, núm. 4

ISBN: 978-84-9034-260-2

Nombre de Pàgines: 176

Nombre d'il·lustracions: 350

Mides: 14,2 x 21 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Guia d’ocells per a nois i noies

Màrius Domingo i Coia Dols

Aquesta guia vol ser la millor eina per endinsar-se en el món de l’ornitologia, de forma entenedora i amable, sense que sembli que és un tema complicat i difícil. I és que realment no ho és, només depèn del nivell que vulguem assolir. Amb poca dedicació podem aconseguir moments inoblidables.
Seguint l’esperit de les altres guies de camp per a nois i noies, presenta amb una classificació senzilla i de fàcil accés la majoria de les espècies que es troben al país, prioritzant les més freqüents i donant indicacions sobre quines es poden confondre i com podem evitar-ne la confusió.
De primer, però, es fa una introducció a l’ornitologia, al coneixement dels ocells, la seva biologia i les formes de vida –etologia–, i ens explica també com els podem estu-diar i conèixer. Immediatament, s’hi descriuen amb detall les espècies més representatives, il·lustrades amb magnífiques fotografies inèdites, fetes totes al nostre país majoritàriament per ornitòlegs no professionals.

Màrius Domingo i Coia Dols

En Màrius Domingo és autor de diversos llibres sobre ocells i coneixement de la natura, el més recent dels quals és Rapinyaires a Catalunya, del 2011. Amb l’objectiu de donar a conèixer els moixons a la gent que comença, ens ofereix aquest llibre de la col·lecció “Guies de camp per a nois i noies”. Per a aquesta feina, amb un enfocament molt didàctic, aquest cop ha treballat conjuntament amb la Coia Dols, amb un gran currículum com a educadora ambiental.

Recull de premsa

Pont del Diable Tarragona - 20/07/2020

Canal Reus / Programa Avui per demà - 05/6/2015

Info K (min. 5:50) - 13/02/2015

El Punt Avui (Cultura) - 05/12/2014

Blog Pont d'Enseula - 30/10/2014

Premsa

Dossier de premsa