Grans mamífers terrestres de Catalunya i els seus rastres

Toni Llobet i Jordi Ruiz-Olmo

Grans mamífers terrestres de Catalunya i els seus rastres

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 5,00€

Col·lecció: Miniguia de camp

ISBN: 978-84-9034-788-1

Nombre de Pàgines: 16

Mides: 12,5 x 20 cm

Enquadernació: Desplegable plastificat

Data primera edició: Novembre del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

Grans mamífers terrestres de Catalunya i els seus rastres

Toni Llobet i Jordi Ruiz-Olmo

Còmoda guia en format de paper plastificat desplegable, molt pràctica, que inclou els grans mamífers terrestres de Catalunya. És la guia de camp més exhaustiva sobre el tema fins al moment, i hi surten des d'esquirols, conills i marmotes fins al cérvol i l'ós bru... Hi ha tots els carnívors -geneta, llúdriga, teixó, altres mustèlids, guineu, llop...-, i els grans herbívors ungulats -senglar, cabirol, cérvol, daina, isard, cabra salvatge...- Com que són un grup difícil de veure en llibertat, s’han inclòs sis làmines de rastres -caus, petjades o femtes-, que fan la guia més original respecte d'altres publicades i alhora útil. A cada làmina s’hi il·lustren les espècies, que s’acompanyen d'un petit text divulgatiu i d’unes icones amb informació complementària per facilitar-ne la localització i identificació.

 

Toni Llobet i Jordi Ruiz-Olmo

Toni Llobet François (Barcelona, 1975). Artista i naturalista, autor de materials de divulgació i educació ambiental en múltiples formats. Creador de les guies de fauna i flora dels espais naturals de Catalunya, i il·lustrador del Handbook of the Mammals of the World.

Jordi Ruiz-Olmo. Doctor en Biologia (Zoologia) per la Universitat de Barcelona, és subdirector general d’Activitats Cinegètiques i Pesca Continental de la Generalitat de Catalunya.