Excursions per la serra de Mont-roig i muntanyes veïnes

27 itineraris a peu

Joan Ramon Segura i Antoni Satorra

Excursions per la serra de Mont-roig i muntanyes veïnes

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 12,70€

Col·lecció: Azimut, núm. 153

ISBN: 978-84-9034-721-8

Nombre de Pàgines: 132

Nombre d'il·lustracions: 95

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

Excursions per la serra de Mont-roig i muntanyes veïnes

27 itineraris a peu

Joan Ramon Segura i Antoni Satorra

XVII Premi Vèrtex

En aquesta guia hi trobareu 27 itineraris a peu que us permetran conèixer de primera mà la serra del Mont-roig (Noguera) i les seves muntanyes veïnes: Sant Jordi, Carbonera, Montclús i Sant Mamet. Es tracta de la primera guia dedicada als excursionistes de la serra de Mont-roig, que esdevé el primer esgraó de la complexa xarxa de serralades que formen el Prepirineu català. Les rutes que es proposen, de fet, faciliten la millor descoberta del territori, a partir de camins antics però també de noves dreceres que han anat apareixent i que fan de bon trescar.

 

"Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"

Joan Ramon Segura i Antoni Satorra

Joan Ramon Segura Radigales Nascut a Almacelles (Segrià) el 1959, és soci del Centre Excursionista de Lleida, del qual va ser president entre els anys 2007 i 2010. Reconeix tenir dues passions: la descoberta del paisatge i la divulgació dels itineraris muntanyencs. L’any 2006 va guanyar el VI Premi Vèrtex amb el llibre 25 excursions pel Front del Pallars; tres anys més tard, va repetir guardó amb el treball Excursions pel Montsec (2009), i l’any 2016 el va tornar a aconseguir amb la publicació Serra de Sant Gervàs i muntanyes veïnes. Mensualment col·labora en el diari Segre amb una pàgina dedicada a temes excursionistes.

Antoni Satorra Vallverdú Nascut a Puiggròs (Garrigues) el 1955, és programador i consultor d’informàtica des de 1978; es trasllada a Lleida l’any 1984, on un dels seus companys de treball l’inicià en l’espeleologia i la passió per la muntanya. Esdevé soci del Centre Excursionista de Lleida des de llavors, i actualment n’és president. Ha fet diferents expedicions al Marroc en la recerca bioespeleològica i també s’ha mogut pels Pirineus i molts altres indrets del món fent espeleologia, descens d’engorjats, vies ferrades, raquetes, senderisme, alpinisme, etc. Ha escrit força articles als diaris Segre i La Mañana i a les revistes Ara Lleida, Grallera i Aresta.

Recull de premsa

Revista Muntanya - juny del 2018

El Mundo / Indrets - 12/04/2018