Excursions des de cases de turisme rural

Alt Empordà, Garrotxa, Ripollès, Berguedà, Cerdanya, Solsonès

Joan Quintana Compte i Ignasi Vidal Ribas

Excursions des de cases de turisme rural

Afegir al cistell

Preu: 11,20€

Col·lecció: Azimut, núm. 71

ISBN: 978-84-97911-10-1

Nombre de Pàgines: 132

Nombre d'il·lustracions: 87

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Octubre del 2005

Compartir aquesta pàgina a:

Excursions des de cases de turisme rural

Alt Empordà, Garrotxa, Ripollès, Berguedà, Cerdanya, Solsonès

Joan Quintana Compte i Ignasi Vidal Ribas

En un context en què el turisme rural s’ha fet molt popular a Catalunya, aquest llibre es presenta com una guia de cases de turisme rural en què es descriuen excursions senzilles per fer des de cadascuna de les cases seleccionades. Es tracta, doncs, d’una guia diferent de les altres que recull un seguit d’excursions que poden ajudar a preparar un cap de setmana complet, i ofereix informació geogràfica i turística de les comarques i pobles on hi ha les cases, perquè el lector faci les caminades amb coneixement del context. La guia inclou l’Alt Empordà, la Garrotxa, el Ripollès, el Berguedà, la Cerdanya i el Solsonès. Són sis comarques muntanyenques de la Catalunya Vella plenes de masos, muntanyes, prats, rierols, boscos i pastures. Totes diferents, però amb paisatges extraordinaris. De cada comarca s’han escollit tres cases rurals en pobles diferents: algunes són cases de poble i altres, masies aïllades. De cada casa es ressenyen dues excursions, i això fa un total de 36 propostes. Són caminades i passejades pensades per a tots els públics: des de famílies amb canalla fins a jubilats i colles d’amics.

Joan Quintana Compte i Ignasi Vidal Ribas

Joan Quintana (Barcelona, 1969). Professor de Cicles Formatius (especialitat Informàtica) a l’IES Jaume Balmes de Barcelona, i director d’Indicerural.com, portal de turisme rural. És soci del Centre Excursionista de Catalunya i té com a aficions la muntanya, la programació informàtica i tocar el saxòfon.

Ignasi Vidal (Barcelona, 1968). Té les arrels en una masia voltada de boscos i camps, Can Vidal, al peu de la Tossa de Montbui. És instructor de l’Escola de Muntanya i també organitza sortides a la Secció de Muntanya del Centre Excursionista de Catalunya. Es dedica a la comptabilitat, però la seva gran afició és la muntanya.