Excursions a peu pels castells del Penedès

18 itineraris

Juan Carlos Borrego Pérez

Excursions a peu pels castells del Penedès

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 13,10€

Col·lecció: Azimut, núm. 116

ISBN: 978-84-9791-790-2

Nombre de Pàgines: 156

Nombre d'il·lustracions: 59

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Desembre del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Excursions a peu pels castells del Penedès

18 itineraris

Juan Carlos Borrego Pérez

Aquest llibre combina tres activitats en un sol manual: una guia per llegir a casa, consultar davant un castell i usar durant una caminada. Es presenta com un catàleg de castells romànics, torres de guaita, torres de defensa o alimares i masies fortificades alçades entre el segle IX i el XIII. L’autor proposa 18 itineraris al voltant dels monuments, tot obrint una fitxa (en són 47). Totes les rutes es presenten per unes contacontes que van de castell en castell per explicar llegendes penedesenques, de manera que, a través dels textos, el lector-excursionista es fa una idea de la vida a la frontera del comtat, alhora que podrà conèixer de primera mà l’entorn físic dels nostres avantpassats.

Juan Carlos Borrego Pérez

Juan Carlos Borrego (Vilanova i la Geltru, 1967) ha publicat llibres de temàtica excursionista del Penedès (Guia de camp dels arbres i arbustos del Garraf, amb Pilar Carbó, 2004), diversos treballs d’investigació històrica local (139 recetas de la cocina tradicional de Casariche, 2005), també col·labora en revistes de viatges i de muntanya (Natura i Aventura, Vèrtex o Collado Sur) i realitza treballs de camp per a mapes excursionistes. Amb la seva primera obra literària, Cafè amb sal, va obtenir el XXI premi Ciutat de Mollerussa.

Recull de premsa

El vilanoví Juan Carlos Borrego publica el llibre “Excursions a peu pels castells del Penedès” (Pendesdiari.com)

Borrego publica un nou llibre d'excursions (diari El Punt)

Caminada popular al castell de Ribes (diari Vilanova Digital)

Caminada popular al Castell de Ribes i presentació del llibre “Excursions a peu pels castells del Penedès” (diari Garrafdigital.cat)

Excursions a peu pels castells del Penedès. 18 itineraris (revista Vèrtex)