Esquí nòrdic a Catalunya

65 passejades amb esquís (XI Premi Vèrtex)

Iñaki Núñez

Esquí nòrdic a Catalunya

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 14,70€

Col·lecció: Azimut, núm. 127

ISBN: 978-84-15403-53-1

Nombre de Pàgines: 204

Nombre d'il·lustracions: 96

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Novembre del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Esquí nòrdic a Catalunya

65 passejades amb esquís (XI Premi Vèrtex)

Iñaki Núñez

En el llibre que teniu a les mans l'autor, després de conèixer totes les possibilitats de les estacions d’esquí de fons de Catalunya, va sortir de pistes i buscar nous horitzons adaptats a l’esquí nòrdic, la qual cosa vol dir recorreguts en què els pendents són força suaus. El resultat és aquest llibre que pot interessar no solament als esquiadors nòrdics, sinó també a tots els col·lectius que busquen, a l’hivern o estiu, una muntanya amable i de pendents raonables: raquetistes, ciclistes o muntanyencs, en general, i inclou els excursionistes ocasionals. La muntanya, fins i tot la que no puja, sempre és molt bella.

Iñaki Núñez

Iñaki Nuñez va néixer el 1940 a Sant Sebastià, on va conèixer la muntanya des de molt jove. El 1973 es va traslladar a Barcelona, on ha practicat la muntanya en totes les facetes: escalada, ascensions, esquí de muntanya, travesses, vies ferrades, esquí de fons, i les ha adaptades a les seves possibilitats. Els seus camps d’actuació han estat els Pirineus i els Alps, als quals va amb assiduïtat i passió. Va ser soci del Club Vasco de Camping i ho és del CEC. En el camp professional, ha estat informàtic. Després de la jubilació, combat les seves creixents xacres amb l’esquí nòrdic, ja que el fa molt feliç.

Recull de premsa

La darrera edició del Premi Vèrtex es presenta a la seu del CEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya)

Iñaki Núñez: "El camp de possibilitats de l’esquí nòrdic és molt ampli, tot i que a diferència dels països nòrdics, aquí la neu va associada a la muntanya" (Sala de premsa de Cossetània)

Presentada l'obra guanyadora del XI Premi Vèrtex (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya)