Esnòrquel

20 rutes per la Costa Brava

Miquel Àngel Pérez-De-Gregorio i Carles Roqué

Esnòrquel

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 16,50€

Col·lecció: Azimut, núm. 149

ISBN: 978-84-9034-608-2

Nombre de Pàgines: 168

Nombre d'il·lustracions: 143

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Maig del 2017

Compartir aquesta pàgina a:

Esnòrquel

20 rutes per la Costa Brava

Miquel Àngel Pérez-De-Gregorio i Carles Roqué

Esnòrquel: 20 rutes per la Costa Brava t’ofereix la possibilitat de gaudir intensament de la pràctica de l’snorkeling de la mà de rutes que discorren entre cales i platges de gran bellesa de la Costa Brava, i que amaguen veritables tresors de biodiversitat submarina a ben poca fondària. Tant si ets totalment neòfit com si sols practicar el busseig a pulmó habitualment, hi trobaràs tot allò que has de saber per iniciar-te en el fascinant món de la fotografia submarina. D’aquesta manera no només podràs observar la riquesa de la fauna, flora i geologia submarina de les nostres costes, sinó que també podràs emportar-te-la a casa sense danyar-la ni alterar-la.

 

"Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"

Miquel Àngel Pérez-De-Gregorio i Carles Roqué

Miquel Àngel Pérez-De-Gregorio Capella (la Bisbal d’Empordà, 1963), llicenciat en Dret per la UNED (1986), fiscal coordinador de la Fiscalia Provincial de Barcelona, fiscal de protecció de fauna i flora i col·laborador del Servei de Medi Ambient. Fotògraf i naturalista en general, ha publicat imatges en obres i revistes, tant científiques com de divulgació, relacionades amb la natura. Ha estat ponent o conferenciant en alguns congressos, tant catalans com estatals, sobre protecció del medi ambient, natura i micologia. És autor o coautor de més d’un centenar de treballs sobre micologia.

Carles Roqué Pau (Palafrugell, 1966), llicenciat en Ciències Geològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (1989) i doctor cum laude en Ciències Geològiques per la mateixa universitat (1993), és professor titular de Geodinàmica Externa i Geomorfologia a la Universitat de Girona des de 1997. És especialista en processos i riscos geològics externs, geologia aplicada a l’arqueologia i cartografia geològica i geomorfològica. És autor o coautor de més de 250 publicacions científiques i de divulgació sobre geologia, i d’una dotzena de treballs sobre micologia i malacologia.

Recull de premsa

COPE Tarragona - 14/07/2017

Diari de Girona - 11/07/2017

Nació Muntanya - 26/06/2017