En BTT pel Segrià

14 rutes

Carles Sallán i Ignasi Guitart

En BTT pel Segrià

Afegir al cistell

Preu: 10,80€

Col·lecció: Azimut, núm. 58

ISBN: 978-84-97910-29-3

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 78

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Maig del 2004

Compartir aquesta pàgina a:

En BTT pel Segrià

14 rutes

Carles Sallán i Ignasi Guitart

La plana de Lleida és ideal per a la pràctica del ciclisme, tant per la seva orografia com per la infinitat de camins existents. El Segrià és una de les comarques més extenses de tot Catalunya. L’aigua del riu Segre i dels canals que la creuen (d’Urgell i d’Aragó i Catalunya), amb una densa xarxa de sèquies derivades, bonifiquen les terres fèrtils, i la ciutat de Lleida li dóna la personalitat. Aquest llibre proposa 14 rutes que recorren gran part d’aquesta comarca i que volen fer conèixer diferents aspectes de la seva gent i del seu patrimoni natural. Són rutes pensades per fer acompanyats dels amics i de la família i, per aquesta raó, no són excessivament llargues, ni transcorren per camins en molt mal estat, ni tenen grans desnivells acumulats. A més d’un mapa general de la zona, per cada una de les 14 rutes que proposa el llibre hi trobarem un petit quadre resum de les característiques, el croquis de l’itinerari, la gràfica de les altituds i l’explicació cronològica amb referències detallades dels llocs d’interès arquitectònic, arqueològic o paisatgístic.

Carles Sallán i Ignasi Guitart

Carles Sallán Macías va néixer a Lleida el 1967, i és professor d'educació física des de l'any 1987. Ha estat entrenador de futbol base de diversos equips entre el 1990 i el 1995, i coordinador de diverses escoles de futbol base de Lleda i comarques entre els anys 1993 i 1998. La seva afició per la bicicleta s'inicià coincidint amb l'activitat professional com a docent, i ha integrat la seva utilització com a element educatiu en el currículum de l'alumnat. Ha col·laborat en els llibres 1009 ejercicios i juegos de fútbol (1999) i Diccionario Paidotribo de la Actividad Física y el Deporte (1999); en la revista Apunts Educació Física i Esport, i en la revista digital www.efdeportes.com.

Ignasi Guitart Pubill va néixer el 1954 a Castellar de Tost (Alt Urgell). Professionalment es dedica a la docència des del 1973, en què començà a exercir com a mestre de primària i d'EGB. Des de 1991 és professor d'educació física a secundària. Ha estat entrenador de diversos equips escolars d'atletisme i cros, i d'equips de regional de futbol de Lleida entre el 1980 i el 1982. Ha estat jugador de futbol sala, fins que va iniciar la seva afició per la bicicleta. Ha col·laborat en el diari L'Estudiant d'Andorra i en la revista Sió.