En BTT pel Pirineu català

20 itineraris transpirinencs

Oriol Guasch i Terré

En BTT pel Pirineu català

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 16,00€

Col·lecció: Azimut, núm. 109

ISBN: 978-84-9791-491-8

Nombre de Pàgines: 156

Nombre d'il·lustracions: 118

Mides: 12 x 22,5

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Juny del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

En BTT pel Pirineu català

20 itineraris transpirinencs

Oriol Guasch i Terré

Aquest llibre aporta una mostra molt variada d’itineraris de bicicleta de muntanya per l’àmbit territorial del Pirineu català que van des de la Cerdanya al Rosselló o a l’Alt Empordà, cobrint tant el vessant nord com el sud de la serralada. En ella s’inclouen des de rutes fàcils, assequibles a qualsevol iniciat, a altres que exigeixen una bona resistència física i un nivell tècnic acceptable. Aquests itineraris són suficients per fer una primera aproximació a la impressionant bellesa del paisatge natural i humà del nostre Pirineu, on podrem gaudir, gràcies a la bicicleta, dels seus racons més emblemàtics i també d’altres més insospitats.

Oriol Guasch i Terré

Oriol Guasch (Barcelona 1956) viu a la Garriga des del 1986. Economista i psicòleg, desenvolupa la seva vida professional al Departament d’Educació de la Generalitat. Membre de l’Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore, practica molts esports de muntanya, com l’esquí de muntanya, el descens d’engorjats i la bicicleta de muntanya, dels quals n’és un gran apassionat i entusiasta divulgador. És bon coneixedor del nostre territori i molt especialment de les comarques pirinenques que van des de la Cerdanya fins al mar Mediterrani. Com a escriptor aquest és el seu dotzè llibre, tots ells dedicats a esports de muntanya. També és prou conegut per les seves col·laboracions en altres llibres i pels articles publicats en diaris i revistes, entre els quals destaquen els fets a Vèrtex, Desnivel, Vertical, Pyrenaica, Altaïr, Descobrir Catalunya, Mai Enrera…

Recull de premsa

Jordi Fernández-Cuadrench: "la filosofia d'aquestes obres sobre el Pirineu és que els del nord i els del sud aprenguem a conèixer-nos millor" (Sala de premsa de Cossetània)