En BTT pel Gironès

18 itineraris pels voltants de Girona

Josep M. Cullell Surroca

(Segona edició )

En BTT pel Gironès

Afegir al cistell

Preu: 11,20€

Col·lecció: Azimut, núm. 19

ISBN: 978-84-89890-93-0

Nombre de Pàgines: 132

Nombre d'il·lustracions: 74

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Març del 2001

Compartir aquesta pàgina a:

En BTT pel Gironès

18 itineraris pels voltants de Girona

Josep M. Cullell Surroca

(Segona edició )

En el llibre es descriuen 18 itineraris per la comarca del Gironès. Aquesta comarca mostra una gran varietat de paisatges magnífics per organitzar excursions en bicicleta. El terreny, sense grans muntanyes, però amb desnivells notables i rius de certa importància, li ha donat una estructura especial, de petits nuclis i ermites comunicats entre si. La diversitat paisatgística que ofereix permet gaudir de boscos de ribera, zones de cultius de secà, zones de fruiters, boscos típicament mediterranis a la zona de les Gavarres, i boscos molt més obacs, com la zona del Llémena i de Rocacorba. Tot això es pot descobrir a les rutes que l’autor ens descriu en aquest llibre.

Josep M. Cullell Surroca

Josep Mª Cullell Surroca va néixer a Girona l'any 1963. Des de petit les passejades per la vall de Sant Daniel, refugi natural al costat de la ciutat, el van portar a aprendre a conèixer i estimar la ntura. Les excursions realitzades en el seu pas per l'escoltisme li van fer incrementar aquest afany per conèixer el seu entorn.

A mitjans dels 90 va descobrir la bicicleta de muntanya, plantejada com una manera de fer esport, d'esbarjo i de gaudir la natura. A partir d'aquí la seva curiositat natural per saber més coses del seu entorn immediat el va portar a buscar rutes pels voltant de la seva ciutat, i augmentà el seu radi d'acció per tot el Gironès fins a fer-ne una recopilació que finalment es veu publicada en aquest llibre.