Els millors circuits d’esquí de fons del Pirineu Oriental

Josep Palau i Sanmartí

Els millors circuits d’esquí de fons del Pirineu Oriental

Afegir al cistell

Preu: 10,70€

Col·lecció: Azimut, núm. 25

ISBN: 978-84-95684-36-3

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 118

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Desembre del 2001

Compartir aquesta pàgina a:

Els millors circuits d’esquí de fons del Pirineu Oriental

Josep Palau i Sanmartí

L’autor, un enamorat dels esports de muntanya, ens proposa els que per a ell són els circuits d’esquí de fons més bonics i espectaculars del Pirineu. En aquesta guia hi trobareu 21 recorreguts de tots els nivells de dificultat, des de circuits per a gent que no ha practicat mai l’esquí de fons fins a circuits amb una durada i un nivell de dificultat per a esquiadors experts. Això sí, tots ells han estat seleccionats pel seu interès paisatgístic i per la seva bellesa. Alguns circuits transcorren totalment dins d’estacions d’esquí de fons. D’altres transcorren totalment o parcialment fora de les estacions d’esquí i es converteixen en travesses molt atractives. L’autor hi afegeix alguns consells tècnics bàsics per gaudir d’aquest esport.

Josep Palau i Sanmartí

Josep Palau i Sanmartí va néixer a Barcelona l'any 1964. Des de molt jove practica l'excursiosnime. A principi dels anys 90 va descobrir l'esquí de fons com a esbarjo, com a pràctica esportiva, com a manera de gaudir de la natura i com a millor sistema per desconnectar de la rutina i l'estrès setmanal.

S'ha caracteritzat sempre per buscar nous llocs i paisatges on anar a esquiar, on el més important no és sumar quilòmetres o desnivells, sinó descobrir la bellesa natural o cultural que envolta el circuit.

Ha participat diverses vegades a la Marxa Beret. Entre els esports que practica habitualment hi trobem el muntanyisme, la BTT, les curses d'orientació, el rafting, el descens de barrancs, el caiac de mar, l'esquí de muntanya, l'esquí de pista i l'esquí de fons. Ha realitzat diversos trekkings pel Nepal, el Congo, el Perú, el Canadà, Malàisia i Tailàndia. També ha participat en l'expedició de rafting al riu Tamur al Nepal, 1995.

Actualment és vicepresident de l'Agrupació Excursionista Pedraforca, on és un dels membres que organitzen les activitats d'esquí de fons. També és soci del Centre Excursionista de Catalunya.