Els colors de la natura

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 12,90€

Col·lecció: Altres infantil

ISBN: 978-84-9034-924-3

Nombre de Pàgines: 32

Mides: 24 x 32 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Març del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

A la natura abunden colors increïbles. Però t’has preguntat mai quin gust o olor podrien fer els colors verd, groc, rosa o blau? O com sonarien? O quin tacte tindrien si els toquessis? Els colors de la natura són tan meravellosos i diversos que inspiren la gent a l’hora de posar nom a tots els matisos mitjançant plantes, animals i minerals. Acompanya’ns en un viatge de descoberta dels dotze colors i tonalitats més coneguts. Aprendràs que els colors i els elements que es troben a la natura sovint estan estretament relacionats. Sabràs trobar totes les relacions a cada capítol? I finalment, si tens aspiracions artístiques, segueix les indicacions que t’oferim al final del llibre i podràs pintar amb la mateixa exquisidesa que la natura!

"Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"

Il·lustracions de: Magdalena Konečná

Magdalena Konečná, Jana Sedláčková i Štěpánka Sekaninová

Magdalena Konečná va néixer a Adamov. Va estudiar tipografia a l'Acadèmia de les Arts, i Arquitectura i Disseny a Praga, on viu ara. És molt aficionada a la il·lustració en aquarel·la; tot i que al principi només la utilitzava com a descans del seu treball en ordinador, a poc a poc s’ha convertit en la seva activitat principal. Les seves fonts d’inspiració principals són els seus somnis, el món natural i els viatges.

Jana Sedláčková és autora de llibres per a nens i també doctora en educació per la Universitat Masaryk. Per interès, també es va graduar a l'Escola de Disseny i Gestió de Tèxtils de Brno (SPŠ a VOŠ textilní v Brně), que la va posar en contacte amb B4U Publishing i la va inspirar a escriure Fashion Story (2014).

Štěpánka Sekaninová va passar la seva infància a prop de Kolín, a la regió baixa de Polabí. El destí la va portar, però, al cor de Moràvia. És diplomada en història txeca i en història a la Facultat de Lletres de la Universitat Masaryk. Quan encara era estudiant, va començar a treballar a la televisió txeca a Brno com a reportera per la regió de Moràvia del Sud. Posteriorment, va passar de la informació a la producció d’entreteniment lleuger i programes infantils per a l’estudi Brno. Štěpánka estima els llibres i sempre ha desitjat escriure, per això, quan se li va presentar l’oportunitat de treballar com a redactora literària per a Albatros Media, va acceptar-ho amb alegria.

Recull de premsa

La Petita Llibreria - 24/07/2020