El massís de Sant Llorenç del Munt

12 itineraris pels camins perduts

Manel Cajide i Plaza

El massís de Sant Llorenç del Munt

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,00€

Col·lecció: Azimut, núm. 105

ISBN: 978-84-9791-441-3

Nombre de Pàgines: 156

Nombre d'il·lustracions: 61

Mides: 12 x 22,5

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Maig del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

El massís de Sant Llorenç del Munt

12 itineraris pels camins perduts

Manel Cajide i Plaza

El massís de Sant Llorenç del Munt i la serra de l’Obac ha estat sempre considerat com un massís escola en l’àmbit muntanyenc, però aquest recull d’itineraris farà que ens adonem que és molt més que aquesta simple afirmació. Es tracta d’una reserva natural d’una gran diversitat d’elements que l’han portat a ser declarat Parc Natural i que cal preservar entre tots. Per a l’autor, la muntanya vallesana sempre li resta present i alhora propera. És la muntanya de casa, aquella que, com per a tants altres vallesans, li permet oxigenar-se mentre es perd pels torrents, boscos, camins, cingleres, agulles i turons d’una muntanya que l’autor estima com cap altra i que amb aquesta guia ens proposa conèixer-la i respectar-la.

Manel Cajide i Plaza

Manel Cajide va néixer a Terrassa l’any 1958. Membre des de molt jove del Centre Excursionista de Terrassa, féu els seus primers passos a la muntanya en el massís de Sant Llorenç del Munt. Va convertir-se així en un bon practicant de l’escalada, l’esquí, la BTT i el muntanyisme en general, fet que l’ha portat a desenvolupar una bona activitat muntanyenca. Col·laborador de la revista Vèrtex, ha recorregut la major part dels massissos catalans, des dels Ports fins a les serralades prepirinenques. Entre Sant Llorenç del Munt i Montserrat ha portat a terme més de 500 ascensions i escalades, així com més d’un miler d’ascensions en els Pirineus, Alps, Dolomites i altres massissos d’arreu.

Recull de premsa

Manel Cajide: "M'agradaria que el llibre "El massís de Sant Llorenç del Munt" compensés les actuacions encaminades a la massificació del Parc" (Sala de premsa de Cossetània)

Una guia per conèixer els camins perduts del massís de Sant Llorenç del Munt (L'Informatiu dels Parcs / Diputació de Barcelona)

Lectura: “El massís de Sant Llorenç del Munt. 12 itineraris pels camins perduts” (blog Diari d'un llibre vell)