El Lleó, rei de la diversió

Marta Moreno i Roger Roig

El Lleó, rei de la diversió

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 7,50€

Col·lecció: Els contes de la Festa Major de Valls, núm. 5

ISBN: 978-84-9034-847-5

Nombre de Pàgines: 32

Mides: 24 x 17 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Juny del 2019

Compartir aquesta pàgina a:

El Lleó, rei de la diversió

Marta Moreno i Roger Roig

En aquesta ocasió coneixereu el Lleó de Valls. Un escriptor i una il·lustradora relacionats amb Valls, Roger Roig i Marta Moreno, construeixen un relat sobre l’origen d’un lleó que no volia ser rei de la sabana però que s’ha convertit en un dels protagonistes del seguici vallenc. Visca la festa major!

LA COL·LECCIÓ “ELS CONTES DE LA FESTA MAJOR DE VALLS” vol construir un univers literari al voltant dels elements del Seguici Cerimonial de la ciutat, adreçat a nens i nenes. Les figures del bestiari, els balls i els castells aniran passant per les pàgines d’aquests contes per crear un mosaic festiu de la ciutat, i desvetllar la curiositat dels infants perquè descobreixin i valorin el nostre patrimoni.

Il·lustracions de: Marta Moreno Ríos

Marta Moreno i Roger Roig

Marta Moreno Ríos Nascuda a Barcelona l'any 1977. És il·lustradora i mestra de Primària. Va estudiar Il·lustració a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona i Magisteri a Barcelona. Des de petita que li agrada dibuixar i ara fa més de deu anys que s’hi dedica professionalment. Publica llibres de text, llibres de lectura i àlbums il·lustrats amb diverses editorials.

Roger Roig César Nascut a Valls el 1971, és llicenciat en filologia catalana i treballa en el món editorial. Ha publicat diversos contes per a infants, tant en solitari com en aplecs de narracions. És autor dels contes de les col·leccions “El Patufet i les tradicions catalanes”, “Els àlbums del Patufet” i "Les aventures del Zum-Zum i els seus amics”, totes a Cossetània Edicions.

Recull de premsa

La Petita Llibreria - 23/07/2019