El Garraf en BTT

Joan Tutusaus Martí

(Segona edició)

El Garraf en BTT

Afegir al cistell

Preu: 10,70€

Col·lecció: Azimut, núm. 27

ISBN: 978-84-95684-59-2

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 78

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Abril del 2002

Compartir aquesta pàgina a:

El Garraf en BTT

Joan Tutusaus Martí

(Segona edició)

Els 15 itineraris que proposa aquest llibre circulen per l’interior de set poblacions de la vessant oriental del massís del Garraf —Sitges, Sant Pere de Ribes, Olivella, Olesa de Bonesvalls, Begues, Gavà i Castelldefels—, i cinc més en la vessant occidental —Vilanova i la Geltrú, Cubelles, Canyelles, Castellet i la Gornal i Sant Miquel d’Olèrdola—. Això vol dir que l’àmbit del llibre inclou tres comarques: l’oest del Baix Llobregat, tot el Garraf, i alguna incursió pel sud de l’Alt Penedès, en un perímetre que va de Cubelles a Sitges, Castelldefels i Gavà, Begues i Olesa de Bonesvalls, i Olivella. En total, 15 rutes per fer en bicicleta de muntanya plenament combinables, retallables o ampliables que permetran descobrir un paisatge eminentment rocallós, amb un relleu força vertical i amb una vegetació característica de pinedes que han substituït les alzines, margalló i màquia de garric. Un paisatge feréstec, àrid i espectacular.

Joan Tutusaus Martí

Joan Josep Tutusaus i Martí va néixer a Barcelona el 1972. Amb vincles familiars sitgetans, viu en aquesta població del Garraf, on treballa com a periodista a l'emssora municipal Ràdio Maricel. Apassionat de la muntanya, que recorre a peu, amb bicicleta o amb esquís, és membre del Centre Excursionista de Sitges. També és l'autor de dues petites guies sobre la conmarca que van oferir el setmanari L'Hora del Garraf.

En la seva doble vessant de perodista i afeccionat a la muntanya, va presentar el programa "Un país a la motxilla", de Ràdio Estel, i és col·laborador de la revista Vèrtex, de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.

Deixeble de trescadors i pedaladors del Garraf, que amb el seu esforç han mantingut dels camins practicables, recorre el massís sempre que no busca cims i rutes a d'altres contrades.