Curiositats naturals a prop de Barcelona

70 excursions

Josep Mauri Portolès

(Tercera edició)

Curiositats naturals a prop de Barcelona

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 16,70€

Col·lecció: Azimut, núm. 129

ISBN: 978-84-9034-020-2

Nombre de Pàgines: 240

Nombre d'il·lustracions: 148

Mides: 24 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Octubre del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Curiositats naturals a prop de Barcelona

70 excursions

Josep Mauri Portolès

(Tercera edició)

Curiositats naturals a prop de Barcelona neix de la vocació que sent l’autor de difondre indrets de tota mena, n’hi ha que són molt coneguts i d’altres que no ho són tant, l’objectiu és satisfer el lector en els aspectes bonics o curiosos que ofereix la natura i que aquest voldria conèixer. Però, la gran diversitat de llibres de tota mena que hi ha al mercat, pot fer perdre una idea general del que conté cada massís muntanyós o comarca. En algun moment de la vida quan hem vist, encara que sigui en fotografia o en pel·lícula, un vistós salt d’aigua, un engorjat, una grandiosa boca d’accés a una cova o balma, una pedra de singular aspecte o un arbre de grans magnituds, ens han vingut a la boca paraules que poden perfectament copsar la nostra idea del llibre: és curiós això, això és magnífic!
D’aquí surt la idea de fer un llibre dedicat a curiositats naturals, tot allò que la natura ofereix i que la mà de l’home no ha tocat. 

Josep Mauri Portolès

Josep Mauri Portolès Va néixer a Barcelona el 1972. Treballa a l’Administració Pública, tasca que compagina amb estudis de geografia i història a la facultat. Com molts altres excursionistes barcelonins, va començar a caminar de ben petit per Collserola de la mà del seu pare. Amb els anys va introduir-se en el món de la geografia, especialment de Catalunya, i aviat va aconseguir un alt nivell de coneixement del territori. Nombroses travesses pel país en totes direccions, acompanyat dels seus amics i la seva companya, avalen aquest coneixement. El 1999 ingressà al Club Excursionista d’Esparreguera. L’any 2001 guanyà el primer accèssit del I Premi Vèrtex a un recull d’itineraris de muntanya, organitzat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i Cossetània Edicions, amb l’obra 50 itineraris a peu per Catalunya. També és autor dels llibres A peu per Osona i A peu per la Garrotxa, i col·laborador habitual de la revista de muntanya Vèrtex.

Recull de premsa

Blog Som de picnic - 19/04/2016

Berguedà Actual (19/07/2013)

Curiosidades naturales por descubrir (Laura Safont / diari El Mundo)

Entrevista Josep Mauri Portolès (19/11/12) (programa Picó.cat / La Xarxa)

"GR11. Sender dels Pirineus" i "Curiositats naturals a prop de Barcelona" (Joan Escalé / revista "Vèrtex")

El Berguedà, present al llibre «Curiositats naturals a prop de Barcelona» (Portal Berguedà actual)

 

 

 

Premsa

Dossier de premsa