Cuintes

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,90€

Col·lecció: Narrativa, núm. 100

ISBN: 978-84-9034-987-8

Nombre de Pàgines: 245

Mides: 13 x 21 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

Cuintes, acrònim de cuines i contes, conté un conjunt de textos de diferents textures i sabors, que tenen com a nexe el fet que giren entorn de la cuina i els aliments.

Hi trobareu la declaració d’un jubilat detingut per desordre públic; la narració d’un regal original que consisteix en viure unes càrregues policials des del mateix nucli d’una manifestació moguda; el tast d’un nou producte sexual abans de ser llençat al mercat; la trepidant arribada del primer pebrot a les nostres costes des del nou continent; els al·lucinants negocis en què un cuiner triestrellat s’embarca després d’haver tingut un accident de salut; el sorprenent final d’una obra de teatre; una angoixant carta de comiat escrita per la víctima per encàrrec del mateix assassí; una entabanadora recepta màgica, o el macabre relat que fa una taula per repassar la vida del seu amo.

Una barreja de misteri, ficció, història, irreverència, angoixa, sexe i màgia per passar una bona estona lectora.

Bon profit a totes i tots!

David Solé i Torné

David Solé i Torné (Tarragona, 1967). Després d’estudiar a l’Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona i diplomar-se com a primer de la seva promoció, va dedicar un temps a fer diferents estades professionals a restaurants i hotels d’arreu del món (Cuba, Mèxic, Suïssa…).

El 1992 es posa a treballar al restaurant familiar i es converteix en la Tercera Generació de la Cuina Tradicional de Tarragona fins al dia d’avui. El 2007 obté el certificat professional de Sommelier per la URV de Tarragona.

Al llarg de tot aquest temps, ha escrit onze llibres de cuina, un dels quals va guanyar el premi a millor llibre de te del món, un altre al millor monogràfic del món escrit en llengua catalana, i encara d’altres fets amb l’antropòleg Eudald Carbonell o amb el fotògraf Pep Escoda.

Ha estat col·laborador habitual de Catalunya Ràdio, Tarragona Ràdio i ha fet programes televisius per a Televisió de Catalunya, TVE, Canal Cocina, Canal Reus i altres televisions privades. Ha escrit articles per a diferents mitjans de comunicació i n’ha assessorat d’altres, com és el cas de The New York Times. Ha realitzat xerrades en diversos centres educatius i showcookings per a diferents col·lectius, a banda de combinar la feina habitual amb la docència.

Recull de premsa

Diari de Tarragona - 28/12/2020

Librújula - 17/12/2020

Fet a Tarragona - 25/11/2020

NacióTarragona - 10/11/2020

Diari Més Digital - 08/06/2020

Tarragona Ràdio - 05/06/2020