Conèixer la Segarra en BTT

Josep M. Riera i Castells

Conèixer la Segarra en BTT

Afegir al cistell

Preu: 7,81€

Col·lecció: Azimut, núm. 3

ISBN: 978-84-89890-39-8

Nombre de Pàgines: 84

Nombre d'il·lustracions: 34

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Agost del 1999

Compartir aquesta pàgina a:

Conèixer la Segarra en BTT

Josep M. Riera i Castells

El llibre descriu un total de deu itineraris per a fer amb BTT per la comarca de la Segarra. Els recorreguts surten dels municipis de Cervera, Guissona i Torà i tenen distàncies i nivells de dificultat diferents. Els itineraris d’aquest llibre permeten descobrir una comarca que té una orografia assequible pels practicants de BTT, amb camins que permeten assaborir la màgia i els paratges solitaris d’uns indrets amb molta història.

Josep M. Riera i Castells

Josep M. Riera Castells va néixer a Cervera (la Segarra) l'any 1947. Als 18 anys va anar a Barcelona per motius d'estudis i professionals. Des de l'any 1977 viu a Terrassa (Vallès Occidental), encara que, fidel a les seves arrels, cada cap de setmana el passa a la seva comarca d'origen. A nivell professional, ha estat sempre relacionat amb el món de la banca i les finances. 

Des de sempre ha estat en contacte amb l'esport. Fa ben poc va deixar el futbol; ha practicat l'escalada i també l'esquí. 

Gran aventurer, viatger i amb grans inquietuds, ha recorregut diversos països, junt amb la seva família. 

Aquest esperit ha estat la motivació que l'ha impulsat a descobrir la bicicleta de muntanya, amb la pretensió de reconèixer de prop els indrets més amagats de la Segarra, començant a pedalar la tardor del 1995. Ha recorregut innumerables indrets de Catalunya, entre els quals destaca la participació en totes les proves del Gran Fons BTT 1998 de la Federació Catalana de Ciclisme, 11 Opens Verds, Camino de Santiago (835 km), 1a Volta a Catalunya BTT Non Stop-Probike, entre d'altres. DE totes les seves vivències segarrenques n'ha sorgit aquest llibre.