Conèixer els núvols

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 12,90€

Col·lecció: Conèixer, Sèrie Planeta viu, núm. 1

ISBN: 978-84-9791-477-2

Nombre de Pàgines: 88

Nombre d'il·lustracions: 86

Mides: 14 x 24 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Octubre del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Els colors del cel i les formes i la dinàmica dels núvols tenen un indubtable valor estètic, però, la seva observació i identificació té importància científica i ens pot resultar de gran utilitat per a la predicció local del temps atmosfèric, molt útil per als excursionistes i les activitats a l’aire lliure. Aquest llibre pretén mostrar com s’identifiquen els diferents tipus de núvols, ajudar-nos a comprendre la seva formació, i explicar com ens poden indicar que s’acosta un canvi de temps, o que l’atmosfera romandrà estable.

Jordi Mazón Bueso i Marcel Costa Vila

Jordi Mazón Bueso (Barcelona, 1973) és llicenciat en física i màster en climatologia aplicada per la Universitat de Barcelona. Professor associat al Departament de Física Aplicada de la Universitat Politècnica de Catalunya, i de física a l’ensenyament secundari. Secretari general de l’Associació Catalana d’Observadors Meteorològics (ACOM), i membre de l’Associació Catalana de Comunicació Científica. És autor de nombrosos articles i llibres de divulgació científica, sobretot en l’àmbit de les ciències de l’atmosfera. Marcel Costa Vila (Barcelona, 1960) és llicenciat en biologia i afeccionat a la meteorologia. Es dedica a la docència de les ciències a secundària. És autor de llibres i articles de divulgació i recerca científica sobre temes diversos, especialment meteorologia i alguns llibres de text. És membre vocal de l’ACOM. Ha impartit diversos cursos i xerrades de divulgació de la meteorologia i la climatologia, adreçades a professionals de l’ensenyament i al públic en general.

Recull de premsa

"Conèixer els núvols" ajuda a diferenciar aquests elements atmosfèrics i a entendre com es formen (Sala de premsa de Cossetània)

Libre de núvols (Enric Agud Piqué / El temps amb nom i cognom, TV3)

Bellesa i ciència dels núvols (David Bueno / diari Avui)

"Guia per conèixer els arbres" i "Guia per conèixer els núvols" (Francesc Beato / revista Muntanya)

Conèixer els núvols (diari Regió7.cat)

La cal·ligrafia del cel (Jordi Montaner / diari Global talent)