Catalunya: 50 excursions per la història

Francesc Roma i Casanovas i Chopo García-Die

Catalunya: 50 excursions per la història

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 23,80€

Col·lecció: Khroma, núm. 20

ISBN: 978-84-9034-912-0

Nombre de Pàgines: 120

Mides: 24 x 22,5 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Febrer del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

Catalunya: 50 excursions per la història

Francesc Roma i Casanovas i Chopo García-Die

Amb aquest llibre podreu fer una excursió per la història de Catalunya, dividida en cinquanta etapes que us han de permetre aproximar-vos al nostre passat —els ibers, els romans, el feudalisme, l’ocupació àrab, la reconquesta, el domini de l’Església, la pesta negra, la guerra de Successió, la Corona de Castella, la Guerra Civil i el franquisme, etc.— i també al nostre present. Són visites a llocs emblemàtics —la cova del Toll, Sant Martí de les Tombetes, la Mussara o Camprodon— on van transcórrer alguns dels fets més importants del nostre país, comptant que no siguin massa llargs i que tinguin un interès preeminent. Hi ha des dels orígens fins fa quatre dies, i s’ha intentat que hi siguin presents indrets de tot el país.

"Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"

Francesc Roma i Casanovas i Chopo García-Die

Francesc Roma i Casanovas (1963) Historiador i sociòleg, ha dedicat els darrers anys a la pràctica de l’anomenat excursionisme científic i a l’estudi de la realitat històrica d’aquest fet tan important a Catalunya. Ha publicat diversos llibres i guies de muntanya sobre el Montseny, Montserrat i el Vallès.

«Chopo», Javier García-Die Sánchez-Guardamino (1959) Fotògraf, ha escodrinyat amb la seva càmera la natura, el pas del temps, aspectes culturals i la petjada de l’home en el paisatge. Ha publicat amb Cossetània llibres com El paisatge favorit de Catalunya, Montseny: 50 indrets amb encant i Catalunya: 50 indrets jueus de l’edat mitjana.

Recull de premsa

Ara.cat - 04/11/2020

La Vanguardia - 04/07/2020

Revista Muntanya - maig del 2020