Camins del serè

25 circuits a peu pels voltants del Camp de Tarragona

Antoni Cabré i Puig

Camins del serè

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,30€

Col·lecció: Azimut, núm. 101

ISBN: 978-84-9791-408-6

Nombre de Pàgines: 216

Nombre d'il·lustracions: 69

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Octubre del 2006

Compartir aquesta pàgina a:

Camins del serè

25 circuits a peu pels voltants del Camp de Tarragona

Antoni Cabré i Puig

El llibre que teniu a les mans us proposa vint-i-cinc itineraris per fer excursions caminant per les muntanyes que envolten el Camp de Tarragona. Unes muntanyes, sovint encinglerades, des d’on arriba el potent vent del serè, aquest vent sec, que ho eixuga tot i que bufa potent, a ràfegues. Hi trobareu algunes caminades per indrets molt concorreguts, però en la majoria de casos podreu descobrir recorreguts insòlits per unes muntanyes que el seu autor coneix pam a pam.

Antoni Cabré i Puig

Va néixer a Barcelona l’any 1951. S’inicià en el muntanyisme, molt jove, a Collserola, de la mà del seu pare. Al’agrupament escolta a què pertanyia, va aprendre orientació i a trescar per les muntanyes. Als estius, va conèixer el Pirineu, en els seus campaments d’estiu. Va ser soci fundador de la desapareguda AGRUECC, entitat on es van formar prestigiosos muntanyencs. El 1970 ingressà al CEC, on va realitzar activitats com a monitor de muntanya, en el Consell de Jovent. Després, va continuar essent un membre actiu del CEC. L’any 1976 es traslladà a viure a Tarragona. Estima molt la muntanya tarragonina, especialment el Montsant. Col·labora en diferents revistes de muntanya, on té publicats diversos articles. Ha publicat amb Cossetània els llibres: El Montsant (tres edicions), Per les serres del Mestral (en dos volums), Siurana: guia d’excursions, Excursions escollides des de la Costa Daurada i Excursions escollides pel Prepirineu. També ha participat en el llibre col·lectiu La finestra. Ha col·laborat amb especial interès i dedicació a aconseguir que es fessin uns nous bons mapes excursionistes de les muntanyes de Tarragona, útils per a tothom. També va col·laborar amb el traspassat Juan Buyse en el seu llibre Los tresmiles del Pirineo, i amb el francès Miguel Ángel Angulo en el volum VI de la seva obra enciclopèdica Pyrénées.

Recull de premsa

"100 anys d'esquí a Catalunya", "Volta a Catalunya en BTT" i "Camins del serè" apareixen a la revista "Vèrtex" (revista Vèrtex)

El Canal Català de Tarragona entrevistà Antoni Cabré, autor del llibre "Camins del serè" (Canal Català Tarragona)

A peu pel Camp de Tarragona (Francesc Beato / revista Muntanya)