L'Alta Vall de Cardós

Ascencions, escalades fàcils, travesses i itineraris circulars. 27 itineraris

Carles Gel

L'Alta Vall de Cardós

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 12,30€

Col·lecció: Azimut, núm. 113

ISBN: 978-84-9791-686-8

Nombre de Pàgines: 132

Nombre d'il·lustracions: 73

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juny del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

L'Alta Vall de Cardós

Ascencions, escalades fàcils, travesses i itineraris circulars. 27 itineraris

Carles Gel

Situada a l’extrem nord del Pallars Sobirà, la vall de Cardós és una de les més importants d’aquesta part dels Pirineus. Molt menys concorreguda que altres valls veïnes, l’alta vall de Cardós està formada per diverses valls secundàries, i hi destaquen per la seva importància la de Tavascan i la de Lladorre, indrets on hi ha muntanyes tan altes i importants com el pic de Sotllo, el pic dels Guins de l’Ase, el pic dels Estanys, el pic de Certascan, el pic de Mont-Roig, el pic de Ventolau, el pic dels Tres Estanys o el pic de Campirme. Aquesta guia d’ascensions, travessies i escalades de dificultat baixa vol donar a conèixer aquest bell i entranyable indret del Pirineu de Lleida, una veritable joia de muntanyes salvatges i terres altes en estat pur.

Carles Gel

Carles Gel (Vilassar de Mar, 1963) viu a Ribes de Freser. Als 7 anys va descobrir la muntanya fent la seva primera ascensió (i en solitari). Des d’aleshores les muntanyes sempre han format part de la seva vida. Pirineista vocacional, ha recorregut la serralada d’un extrem a un altre, i hi ha assolit més de 7.500 cims de dos mil i tres mil metres al llarg de totes les èpoques de l’any. No obstant això, ha realitzat ascensions arreu del món, i destaquen les 48 expedicions alpines i polars que ha realitzat des del 1988. Durant un temps de la seva vida va viure a Tavascan, on començà a treballar de guia. És guia d’alta muntanya, professor d’esquí de fons, fotògraf de natura, conferenciant i també es dedica a muntar expedicions arreu del món i a assessorar importants empreses de material de muntanya i d’esquí. Té una empresa pròpia dedicada a la distribució de llibres de muntanya. Fins ara ha escrit 42 llibres. També col·labora en diverses revistes de muntanya i aventura. Entre d’altres, és membre de la Sociedad Geográfica Española, de National Geographic Society i de la Asociación Española de Guías de Montaña.

Recull de premsa

Cossetània publica "L’Alta Vall de Cardós", que recorre un dels territoris més rics dels Pirineus (Sala de premsa de Cossetània)