A peu pel Pirineu català

20 itineraris transpirinencs

Manel Figuera i Abadal

A peu pel Pirineu català

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,50€

Col·lecció: Azimut, núm. 108

ISBN: 978-84-9791-474-1

Nombre de Pàgines: 144

Nombre d'il·lustracions: 79

Mides: 12 x 22,5

Enquadernació: en rústica

Data primera edició: Juny del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

A peu pel Pirineu català

20 itineraris transpirinencs

Manel Figuera i Abadal

Viatjant per la línia fronterera que va des del Mediterrani fins a la Cerdanya, les comarques que abasta la guia són les catalanes del nord i les immediates del sud. Amb aquesta selecció d’itineraris, pretén donar-ne a conèixer una sèrie de característiques —sempre en l’aspecte excursionista —, algunes de les quals comunes, ja que es comparteixen per la proximitat.

Manel Figuera i Abadal

Va néixer a Barcelona el 1957, però des del 1982 viu a Bellver de Cerdanya. Coneix molt bé els Pirineus, i també s’ha mogut pels Picos d’Europa, els Alps, el Sistema Ibèric, Gredos, l’Atles, Snowdonia (País de Gal·les) i les muntanyes valencianes, entre altres indrets. És soci del Grup Excursionista Cerdanya (GREC) i del 1999 al 2007 va ser regidor de Cultura i Turisme al seu poble. Com a tècnic en normalització lingüísitca, treballa al Servei Comarcal Català de la Cerdanya. És professor de primària, de català per adults i corrector de textos. Escriu articles en revistes com Vèrtex, El Mundo de los Pirineos i Cadí-Pedraforca, i ha publicat una trentena de llibres, tant de literatura com guies d’excursions. Ha col·laborat en alguns mapes d’Alpina, així com en l’actual Nomenclàtor oficial de toponímia major de Catalunya.

Recull de premsa

Avançament editorial: 'A peu pel Pirineu català. 20 itineraris' (Vilaweb)

Jordi Fernández-Cuadrench: "la filosofia d'aquestes obres sobre el Pirineu és que els del nord i els del sud aprenguem a conèixer-nos millor" (Sala de premsa de Cossetània)

Camins sense frontera, a peu i en BTT (diari El Punt)