20 excursions a peu pel voltant de Barcelona

En transport públic

Rafa López Martín

(Segona edició)

20 excursions a peu pel voltant de Barcelona

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 13,70€

Col·lecció: Azimut, núm. 122

ISBN: 978-84-9791-896-1

Nombre de Pàgines: 168

Nombre d'il·lustracions: 88

Mides: 12 x 22,5 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Juny del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

20 excursions a peu pel voltant de Barcelona

En transport públic

Rafa López Martín

(Segona edició)

Les muntanyes litorals i prelitorals al voltant de Barcelona amaguen paisatges que ens sorprendran: els contrastos de l’obaga i la solana de Collserola, el passat agrícola i històric de la Serralada de Marina i Litoral, els conglomerats i els cirerers de l’Ordal, les plataformes calcàries del Garraf i el Puigventós, els miradors de més de 1.000 metres de Montserrat i el Montseny, els graus dels Cingles del Bertí… Si decidiu recórrer els 240 quilòmetres de camins proposats al llibre, tot utilitzant el transport públic, podreu gaudir de tots aquests racons tan a prop de l’àrea metropolitana.

Rafa López Martín

Rafa López Martín va néixer a Barcelona al 1973, però sempre ha residit a l’Hospitalet de Llobregat. Biòleg de formació, realitza els seus itineraris per les muntanyes litorals i prelitorals a prop de Barcelona utilitzant el transport públic. Ha col·laborat en els llibres Racons d’aventura. 22 excursions a peu i amb BTT proposades pels teleespectadors (2007), Racons 08. Temps d’aventura. Excursions a peu i en BTT proposades pels telespectadors (2008) i Barcelonès. 17 excursions a peu, publicats en aquesta mateixa editorial. Ha realitzat un estudi sobre el medi natural i rutes a peu a Santa Maria de Martorelles i és col·laborador de la revista Descobrir Catalunya. Ha participat en el mapa del Garraf aportant dades cartogràfiques i senyalitzant itineraris. Compagina la docència a una escola de Barcelona amb les observacions naturalistes i amb l’elaboració de rutes de muntanya que podeu veure en el seu bloc http://senderismeentransportpublic. blogspot.com/.

Recull de premsa

Francesc Aguilar: "Moltes de les excursions pel voltant de Barcelona permeten tindre unes vistes magnífiques" (Sala de premsa de Cossetània)

20 excursions a peu pel voltant de Barceloana, en transport públic (blog El racó del llibre / Ràdio Dos 84)

El Prat Ràdio entrevista Rafa López, autor de "20 excursions a peu pel voltant de Barcelona" (programa Fes natura / El Prat Ràdio)

Ruta gravada per Collserola, entre Barcelona i Sant Cugat (Rafa López / blog Senderisme en transport públic)

Rutes a peu a prop de BCN (Maria Muñoz / diari El Periódico)

Ruta gravada per la Serralada Litoral (Rafa López / blog Senderisme en transport públic)