101 flors de camp, de marges i vores de Catalunya

que cal conèixer

Toni Llobet i Llorenç Sàez

101 flors de camp, de marges i vores de Catalunya

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 5,00€

Col·lecció: Miniguia de camp

ISBN: 978-84-9034-841-3

Nombre de Pàgines: 16

Mides: 12,5 x 20 cm

Enquadernació: Desplegable plastificat

Data primera edició: Maig del 2019

Compartir aquesta pàgina a:

101 flors de camp, de marges i vores de Catalunya

que cal conèixer

Toni Llobet i Llorenç Sàez

En aquesta guia es recull una tria molt representativa de les flors silvestres més vistoses i freqüents que es poden trobar tot passejant pel camp o per camins de foravila: enmig dels conreus, a prats i erms, vora carreteres i corriols i als marges dels sembrats. Amb informació detallada sobre quan i on es poden localitzar. S’hi afegeix el nom científic i el nom popular en castellà i anglès.

Toni Llobet i Llorenç Sàez

Toni Llobet François (Barcelona, 1975). Artista i naturalista, autor de materials de divulgació i educació ambiental en múltiples formats. Creador de les guies de fauna i flora dels espais naturals de Catalunya, i il·lustrador del Handbook of the Mammals of the World.

Llorenç Sàez Goñalons (1965) és botànic i professor titular de Producció Vegetal de la Unitat de Botànica, de la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona, on desenvolupa activitats científiques en corologia de plantes vasculars i conservació dels recursos fitogenètics. Ha col·laborat durant molts anys amb la publicació de Flora iberica. Ha publicat cinc llibres divulgatius o científics sobre botànica.

Recull de premsa

Sàpiens / Petit Sàpiens - juliol del 2019

Revista Agrocultura - estiu del 2019