101 bolets de Catalunya

que cal conèixer

Toni Llobet i Enric Gràcia

101 bolets de Catalunya

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 5,00€

Col·lecció: Bolets

ISBN: 978-84-9034-709-6

Nombre de Pàgines: 16

Mides: 12,5 x 20 cm

Enquadernació: Desplegable plastificat

Data primera edició: Setembre del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

101 bolets de Catalunya

que cal conèixer

Toni Llobet i Enric Gràcia

Còmoda guia en un format de paper plastificat desplegable. Inclou les 101 espècies de bolets que per la seva popularitat, abundància, interès per ser comestibles o verinosos o altres singularitats cal conèixer. A cada làmina hi trobem il·lustrades a la mateixa escala entre 6 i 10 bolets diferents, acompanyats d'un petit text i unes icones amb informació complementària per facilitar-ne la localització i identificació. També amb una icona s'indica la comestibilitat.

Toni Llobet i Enric Gràcia

Toni Llobet François (Barcelona, 1975). Artista i naturalista, autor de materials de divulgació i educació ambiental en múltiples formats. Creador de les guies de fauna i flora dels espais naturals de Catalunya, i il·lustrador del Handbook of the Mammals of the World.

Enric Gràcia (Blanes, 1952), viu entre Planoles (Ripollès) i, cada cop menys, Barcelona. Doctor en Biologia i professor de Micologia aplicada a la Universitat de Barcelona. Les seves línies d’investigació són la crioconservació de fongs comestibles o amb propietats medicinals, la producció biològica de bolets comestibles i la restauració de les comunitats fúngiques.